Actievoorwaarden en spelregels

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winacties die wordt georganiseerd door Winkelcentrum Op de Brouwerij. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Op de Brouwerij behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

1. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je hebt voldaan aan de gestelde voorwaarden in de Facebookpost. Dat kan zijn doordat je een bericht hebt geliked of doordat je een reactie hebt achtergelaten in de comments. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

7. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie d.m.v. een bericht op de Facebookpagina geïnformeerd.

8. Als de geselecteerde winnaar onbereikbaar is, zijn/haar prijs binnen uiterlijk vier weken na bekendmaking niet incasseert of niet op tijd reageert op aanvullende vragen, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.

9. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

10. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

11. Op de Brouwerij / de winkel die de prijs aanbiedt zal (indien niet bekend) bij de deelnemer een geldig contactadres opvragen en kan hem/haar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit.

12. Op de Brouwerij is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk (via haar website en de betreffende social mediakanalen) bekend worden gemaakt.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Op de Brouwerij voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

14. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Op de Brouwerij om hun namen en eventuele foto’s/beeldmateriaal voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

15. De winactie is/wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook, of geassocieerd met Facebook.

16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

17. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Op de Brouwerij.

18. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.